Beograd

Direktno.rs

29. 09. 2020. 19:10 1

ŠTA REĆI? Vesić zbog Ivanovića preimenovao Hrvatsku ulicu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ne propušta priliku da napadne bilo koga ko se suprotstavi besmislenim projektima i ko skrene pažnju na njegovo sporno i kontroverzno vođenje prestonice. Najnovija Vesićeva "žrtva" je voditelj Ivan Ivanović, a Vesić ga je ničim izazvano spomenuo kada je govorio o promeni naziva Hrvatske ulice u Beogradu.

- Beograd više nema Hrvatsku ulicu. Ona se od danas zove Ulica glinskih žrtava 1941. godine. Ova odluka je najteže pala zabavljaču Ivanu Ivanoviću. Kako će sada on da objasni onima za koje radi da nije sačuvao Hrvatsku ulicu? A tako se trudio. Ni gostovanje Stipe Mesića nije pomoglo da Srbi zaborave zločine počinjene nad njima. E, Ivanoviću, ni to nisi u stanju da odradiš - napisao je Vesić na Fejsbuku, uz objavu fotografije Ivaanovića i bivšeg hrvatskog predsednika Stjepana Mesića, koji je svojevremeno gostovao u njegovoj emisiji.

Ivanović je, na svom zvaničnom Tviter nalogu, reagovao na ove reči Gorana Vesića, te se obratio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i uputao ga, "da li zaista u Srbiji postoje hrvatski špijuni?".

Inače, voditelj je i danas zatražio od Vesića da objasni odakle mu silni milioni i novac koji raskalašno troši na letovanja.

Umesto odgovora dobio je uvrede i optužbe da radi za Hrvate i da mu teško pada preimenovanje Hrvatske ulice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati