Beograd

Direktno.rs

26. 09. 2020. 22:49 25

Vesićev čovek za "Oko sokolovo" došao u studio obučen kao da ide u rat

Sistem "Oko sokolovo", koji je uvela gradska uprava Beograda za kontrolu nepropisno parkiranih vozila na ulicama prestonice, ne prestaje da izaziva kontroverze i komentare na društvenim mrežama. Međutim, ovog puta pažnju javnosti je izazvao autfit direktora Beokom servisa, Darka Glavaša, koji je govorio o novom sistemu kontrole.

- Brat u uniformi ko da vozi "Oko sokolovo" po pojasu Gaze, a ne Zvezdari - napisao je korisnik Tvitera pod imenom Cerović.

Doskorašnji šef odborničke grupe SZS Nikola Jovanović kaže da je ovo jako opasno, da ne sme da se radi i da Glavaš kao član gradskog štaba za vanredne situacije bi mogao da ima uniformu, ali civilne zaštite.

 

- Ovo nije uniforma civilne zaštite, nije u skladu sa pravilnikom, a i nju mogu da nose članovi gradskih štabova za vanredne situacije, naravno, samo kad su u akciji. Nema ni znak civilne zaštite, a i nije plave boje. Ova ima znak grada Beograda tako da je to neka gradska uniforma. Nije uniforma komunalne milicije, jer je i ta plava. Grad doneo neku posebnu odluku o uniformama za funkcionere. Ovo je, verovatno, neka Glavaševa improvizacija, kao Vulin što radi. A ako je zaista doneta neka odluka, recimo gradskog veća, onda i Vesić ima negde ovakvu. Tako je i SS počeo. Kao uniforme članova partije - rekao je Nikola Jovanović.

Podsetimo, Glavaš je gostujući na TV Happy gde je pričao o sistemu kontrole nepropisno parkiranih vozila u Beogradu, izjavio kako su građani oduševljeni sistemom "Oko sokolovo".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati