Beograd

Direktno.rs

20. 09. 2020. 19:41 7

MA, JE LI MOGUĆE? Čučko laže i brani Vučića od Dritana!

Mislili smo da smo sve videli u srpskoj politici, ali uvek se neki, po običaju, SNS-ovac javi da nas demantuje i objavi još veću glupost. Tako je Miroslav Čučković na Tviteru počeo da brani svog idola Aleksandra Vučića od Dritana Abazovića!

Čudan je taj Čučko, gledao je kao u bogove ljude iz Demokratske stranke, a sada traži mesto pod suncem u SNS-u, da po svaku cenu ostane vladar Obrenovca. Istog onog Obrenovca koji je stradao od poplava 2014. godine, a Čučković pokazao svu svoju nemoć, neznanje i nesposobnost u vođenju ovog grada.

Da bi ostao na funkciji i da bi se udomio, pokušava na sve načine da od sadašnjeg predsednika napravi kralja, pa je postao i njegov glasnogovornik. Čim neko iskritikuje Vučića, pojavi se Čučko, pa je tako na izjavu crnogorskog pobednika izbora Dritana Abazovića da su Vučić i Milo "u dilu" tvitovao sledeće:

- Zahtevam od Dritana Abazovića, velikog političara iz Crne Gore koji je osvojio manje glasova u celoj državi nego Vučić u Obrenovcu, da se izvini građanima Srbije za paušalne i netačne optužbe koje iznosi na račun predsednika Srbije - napisao je Čučković.

Međutim, i kada je branio Vučića, Miroslav Čučković nije mogao da iznese istinitu informaciju, pa se poslužio obmanama i lažima. Naime, lista "Dritan Abazović - Crno na bijelo" na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori osvojila je 22.679 glasova, što je 261 više od liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" u Obrenovcu (imala 22.418 glasova).

Čučko kao da čuči iza žbunja i čeka da odbrani svog političkog uzora. Naravno da je dobio salve odgovora na besmisao i glupost od tvita, jer Dritan nije rekao neistinu, a Čučković je poslednji koji može da odbrani Vučića. Pogotovo kada je reč o istini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati