Beograd

Direktno.rs

06. 08. 2020. 11:06 2

"Prijave zbog kriminalnih rekonstrukcija"

Rekonstrukcija ulica na Dorćolu, u pravcu od Ruzveltove do Kalemegdanske tvrđave, ući će u istoriju beščašća i sramote našeg grada. Radovi u dužini od nepuna tri kilometra, koji su trebalo da budu završeni za 200 dana, danas ulaze u 419. dan, a ne nazire im se kraj - navodi šef odborničke grupe SzS u Skupštini grada Beograda Nikola Jovanović, istakavši da će zbog ovoga podneti krivične prijave protiv nadležnih.

- Ko ce platiti Beograđanima izgubljeno vreme, potrošeno gorivo i živce? Posebno neprimereno je što ova rekonstrukcija košta devet miliona evra po kilometru, a da saobraćajni profil niti protočnost ni u kom aspektu neće biti unapređeni - naveo je Jovanović.


- Zbog svega ovoga će Odbornicka grupa Saveza za Srbiju podneti prijave za nesavestan rad u službi i insistirati na odgovornosti za ovaj javašluk i izglednu korupciju - zaključuje on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati