Beograd

Direktno.rs

11. 06. 2020. 13:44 4

VESIĆ 1 I VESIĆ 2 Kad sednemo u voz u Mirijevu, pa direktno u Obrenovac

Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, skočio je malo do Obrenovca, da obavi te stranačke promo posliće, i gle čuda, sreo je još jednog Gorana Vesića. Taj drugi je SNS kandidat za opštinskog odbornika u Obrenovcu, u mestu kojem će po obećanju Vesića 1 građani do kraja godine dolaziti i vozom. Pa kad sednemo u metro u Mirijevu, pa presednemo kod Sajma, i direktno u Obrenovac. Miline, bog da nas vidi!

Kakva će to vožnja da bude. Nigde gužve, semafora, prljavih sedišta... Voda, poplavama na ulicama, znate oni problemi sa odvodom, kanalizacijom. Ma, ništa. 

- Juče sam u Obrenovcu upoznao Gorana Vesića, kandidata izborne liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu"za opštinskog odbornika za Skupštinu gradske opštine Obrenovac. Svom imenjaku i prezimenjaku, koji je rođen iste godine kada i ja, poželeo sam mnogo uspeha na izborima i da postane opštinski odbornik - poželeo je Vesić 1 Vesiću 2.

Ako je neko zaboravio Vesić 1, zamenik gradonačelnika Beograda, u novogodišnjim intervjuima je najavljivao da će tokom septembra 2020. biti završen Plan generalne regulacije šinskih sistema na teritoriji Beograda - metro, BG voz i tramvaje. Toliko ubedljivo je pričao da će prva linija metroa ići od Makiškog polja do Mirijeva, a druga će ići od Mirijeva do glavne železničke stanice u Zemunu.

- BG voz ćemo širiti nezavisno od metroa. Proširićemo liniju od Zemuna prema Surčinu. Obuhvatićemo nacionalni stadion, centar Surčina, Aerodrom "Nikola Tesla" i produžiti do Obrenovca, onda ćemo imati kompatibilan sistem lake železnice i metroa koji će omogućiti potpuno nesmetano funkcionisanje. Za metro nam treba oko četiri milijarde evra, a za širenje BG voza oko 500 miliona - govorio je Vesić, ali tada još nije obelodanjeno da neće biti Nacionalnog stadiona.

Vesić 1 nije tada rekao da kanalizacija na levoj obali Dunava neće biti rešena, da će građani i dalje strepeti od poplava i izlivanja fekalija. Ali je zato u sklopu velikih promo stranačkih obećanja - najavio da će tramvaji voziti preko mosta na Adi Huji?! Budućnost.

- Produžićemo tramvaj od Banovog brda prema Ceraku i Vidikovcu i sa Bogoslovije do Višnjičkog polja. U 2020. godini raspisujemo i tender za projektovanje mosta na Adi Huji, gde je predviđena i tramvajska mreža - gleda u bućnost zamenik gradonačelnika.

A karte za taj tramvaj, BG voz ili metro, biće besplatne, ili ćemo ih isključivo plaćati istaknutim Beograđanima Aji Jung, Milanu Guroviću ili Goranu Grboviću. 

Zamislite, s perona maše jedan Goran Vesić, a dočeka vas drugi. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati