Beograd

Direktno.rs

06. 06. 2020. 16:59 3

SSP: Bastać smenjen, Opštinski odbor raspušten

"Danas je raspušten Opštinski odbor SSP na Starom gradu, jer su pojedini članovi suprotno odlukama stranke o bojkotu izbora na svim nivoima bili uključeni u izborne radnje koje su rezultirale predajom liste "Čuvamo Stari grad - Ujedinjena opozicija". Smenjen je i Marko Bastać jer nije sprečio takve aktivnosti", istaknuto je u saopštenju Stranke slobode i pravde.

- SSP je čvrsto opredeljena za bojkot na svim nivoima, i svi koji na bilo koji način učestvuju u lažnim izborima ne mogu biti njen deo. Jedini način da se na ovim izborima ne glasa za Vučića je da se izbori bojkotuju. Sve drugo je učestvovanje u pokušaju da se obmanu gradjani, i stvori privid da izbori u Srbiji postoje - navodi se u saopštenju.

Takođe, navodi se da je Predsedništvo SSP donelo odluku da smeni Marka Bastaća sa mesta predsednika beogradske organizacije SSP-a, jer nije sprečio aktivnosti zbog kojih je opštinski odbor raspušten.

- Cilj nam je da dodatno ojačamo gradsku organizaciju, i pripremimo se za prevremene gradske izbore za koje ćemo se izboriti zajedno sa gradjanima. Izbore na kojima ćemo pobediti Vesića, i niegovu ekipu koja već godinama maltretira Beograđane. Na mesto poverenika za Beograd postavljen je Borko Stefanović, zemenik predsednika SSP-a - zaključuje se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati