Beograd

Direktno.rs

01. 06. 2020. 14:02 2

Bastać: Vesiću, zašto si opet probio rokove? (VIDEO)

Predsednik opštine Stari grad i predsednik beogradskog odbora Stranke slobode i pravde Marko Batać oglasio se saopštenjem povodom probijanja rokova na rekonstrukciji ulica Džordža Vašingtona i Cara Dušana, između Drinčićeve i Francuske koji su, kako je obećao zamenik gradonačelnika beograda Goran Vesić, trebalo da budu završeni do danas, 1. juna.

Kako se navodi u saopštenju, Vesić se hvalio kako radovi ne prestaju ni tokom vanrednog stanja, iako radnici nisu imali ni zaštitnu masku, a nisu ispunjeni ni rokovi.

- Radovi ne samo da nisu završeni, nego im se ni ne nazire kraj - asfalt nije u potpunosti presvučen, po kolovozu su rupe, tramvajske šine nisu montirane, pešački koridori nisu popločani, niti su uređena parking-mesta i stajališta za javni prevoz. Jednom rečju, kod Bajlonijeve pijace je i dalje opšti haos - ističe Bastać.

Bastać je podsetio i na prvobitno Vesićevo obećanje da će, kako ih je Vesić nazvao, "četiri bulevara od Ruzveltove do Kalemegdana biti obnovljena do kraja prethodne, 2019. godine", što nije ispunjeno.

Predsednik opštine Stari grad i predsednik beogradskog odbora Stranke slobode je dodao da više niko "ne pamti Vesićeva obećanja" jer su "njegove reči prazne", dodajući da je odugovlačenje kritikovao čak i gradonačelnik Beograda Zoran Radoičić, nakon što su građani negodovali jer "mesecima ne mogu da priđu domovima, radnjama, a tramvajskog saobraćaja se u ovom delu grada rado sećaju.

Zbog toga Bastać pita odgovorne u gradskoj vlasti - kada će biti završeni radovi kod Bajlonijeve pijace i kakav je plan i predviđena dinamika za radove u Ulici cara Dušana od Francuske do Kalemegdana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati