Beograd

31. 05. 2020. 13:51 1

Aktivisti SNS dele, građani cepaju promo materijal

Promo materijal koji su aktivisti Srpske napredne stranke delili danas na Vidikovcu, građani su cepali i ostavljali na ulici.

Građani su letke, da li iz protesta ili nezainteresovanosti, gužvali i bacali samo dvadesetak metara od mesta na kome su se nalazili aktivisti SNS-a.Aktivisti pritom nisu imali nikakvu neophodnu i obaveznu zaštitu, ni maske ni rukavice, dok su razgovarali sa građanima. Iako je pijaca bila prometna, aktivisti se nisu na to obazirali i bezbrižno su delili letke prolaznicima, među kojima je bio veliki broj staijih sugrađana.

I dok se kampanja za parlamentarne izbore koji će se održati 21. juna se sudeći po ažurnosti naprednjaka zahuktava, postavlja se pitanje zašto je briga o zdravlju, naročito starije populacije, u ovoj akciji zapostavljena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati