Beograd

Direktno.rs

01. 05. 2020. 11:33 0

(VIDEO) "Dok Lukas peva, vi sedite kući kao ovce"

Da li je ovo SNS ili su imigranti, jer je jedino njima sve dozvoljeno? A vi kao ovce sedite i slušajte šta vam kažu, rekao je jedan sugrađanin obišavši sinoć hotel "Amsterdam", gde je folk pevač Aca Lukas održao koncert koji je, na poziv građana, prekinula policija.

- Ispred hotela Amsterdama jer je policijski čas nastupio još u 18 časova, a sad je već 24, ceo dan je neka proslava. Drago mi je da ljudi slave i da se vesele, ali kako to može samo neko, a ostalih 99 posto građana ne možemo. Da li je ovo SNS ili su imigranti, jer je jedino njima dozvoljeno? Slušajte državo, a vi kao ovce sedite i slušajte šta vam kaže firer - kazao je on.

Podsetimo, u restoranu hotela je organizovan koncert koji je počeo oko 21 čas. Na poziv građana, intervenisale su tri patrole policije.

Uz lajt šou i glasnu muziku iz restorana na poslednjem spratu, ispred hotela "Amsterdam" videla su se i reportažna kola sa satelitskom antenom. Koncert je prenosila i jedna televizija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati