Beograd

Direktno.rs

01. 05. 2020. 11:47 19

Doktorov odgovor na šerpovanje: Skoči sa terase (VIDEO)

Doktor Dragan Milovanović, suprug direktorke Doma zdravlja u Mladenovcu, vređao je sinoć Sandru Davidović, odbornicu Stranke slobode i pravde, koja je u 20.05 časova udarala u šerpe u znak protesta protiv diktature, revaši joj "da skoči sa terase".

Milanović je verodostojnost svoje lekarske etike pokazao time što je odbornici SSP-a postavio pitanja da li hoće potpis ili dijagnozu kao odgovor na lupanje o šerpe protiv režima Aleksandra Vučića.

"Kako se zoveš, gde radiš, odakle si pobegla", bila su još neka neumesna pitanja koje joj je on postavio.

- Gospođa direktorka Doma zdravlja u Mladenovcu, izašla je ispred kuće i značajno me gledala, verovatno da mi pruži podršku u šerpovanju, a zatim je izleteo njen suprug, najpre sa sočnim uvredama, a zatim i predlogom da skočim kroz terasu. Ne znam zašto, kunem se da nisam uopšte spomenula 1,2 miliona evra koji su potrošeni u "rekonstrukciju" DZ, na šta je supruga dotičnog stavila svoj potpis - napisala je Davidović.

Povodom ovog incidenta, oglasio se i bivši gradonačelnik Mladenovca, Dejan Čokić, koji je doktoru Milanoviću poručio da nije etički nuditi dijagnozu za oblasti u kojoj nije stručan. 

- Pošto nisam siguran da ste u stanju razdraženosti mogli da čujete i shvatite sve što Vam je Sandra rekla, pokušaću da Vam pomognem, pa kada budete smireni i skoncentrisani, pročitajte, možda će Vam biti malo jasnije. Zanimalo Vas je, doktore, šta radi Sandra. Sandra, doktore, kao i većina slobodnih, neucenjenih, nepotkupljenih i režimskim medijima ne zavedenih građana, diže buku. Buku protiv ludila i lopovluka u kojem živimo već osam godina a koje je eskaliralo sa epidemijom! Buku protiv naprednjačkih plaćenika koji se pod plaštom "humanitarnog rada" i "volonterstva" slobodno kreću u vreme zabrane kretanja, završavaju lične poslove, druže se, prave žurke... Buku zbog toga što se ne zna ko i kako troši naše pare, ko je recimo i za šta dao 1.200.000,00 evra za radove u Domu zdravlja Mladenovac! Buku protiv toga da svako može onoga ko ne misli isto da saslušava ko je, odakle je, gde radi, i ne daj Bože, da onda koristeći svoje političke veze, utiče da se isti prevaspita ili kazni! Buku protiv nekažnjene promocije nadrilekarstva! Buku protiv diletantizma! I možemo ovako do sutra.

Čokić je doktoru poručio da će sve ovo proći, ali da "ovog puta nećemo zaboraviti".

- A Vi doktore, kada se malo smirite i duboko udahnete, skoncentrišite se, razmislite malo, pogledajte u sebe. Obraz se teško stiče a vrlo lako gubi! Malo konsultujte i Hipokrata. Nije etički nuditi dijagnozu u oblasti za koju niste stručni, a još manje savetovati nekome kome je dosta svega da skoči sa terase! Preispitajte se malo. I da, svakako je ovo i pitanje vaspitanjak. Naravno, uvek Vam ostaje opcija da spontano zapalite neku baklju u znak podrške predsedniku! Vaš izbor!  - poručio je bivši gradonačelnik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati