Beograd

Direktno.rs

01. 03. 2020. 15:25 2

Naprednjaci kidišu na aktiviste SzS i ne daju da priđu građanima (VIDEO)

Članovi Saveza za Srbiju, među kojima je i predsednik opštine Stari Grad Marko Bastać, delili su danas beogradske besplatne "Novine" na Vidikovačkoj pijaci, dok su ih u stopu pratili aktivisti SNS na čelu sa predsednikom opštine Rakovica Vladanom Kocićem.

Naime, Bastać, aktivisti Stranke slobode i pravde i Narodne stranke delili su sugrađanima besplatne novine i govorili im da tu mogu da pročitaju šta se zaista dešava u Srbiji, dok su naprednjaci "uletali" ispred njih i gurali se, ne dozvoljavajući građanima da uzmu primerak novina. 

Marko Bastać je čak u jednom trenutku šaljivo rekao "da nije znao da imaju obezbeđenje". 

Predsedniku Opštine Rakovica, koji je u stopu pratio Bastaća i aktiviste Saveza za Srbiju, pridružili su se i većnici Tomislav Pantelić, Darko Ignjatović, Nebojša Ivanović, kao i dva pomoćnika predsednika opštine, Bojan Bogdanović i Mirjana Guteša.

Dakle, članovi SNS sve vreme posete jednoj običnoj pijaci su pratili u stopu opozicionare i trudili su se da oni ne priđu građanima, a kamoli da sa njima porazgovaraju.

Ako je tako na pijaci, šta se tek radi u državi?

SNS optužio SzS za nasilništvo

Odgovor stiže iz beogradskog odbora SNS, koji je optužio aktiviste SzS i Bastaća, da su "cepali i otimali stranački materijal članovima i funkcionerima SNS".

- Gradski odbor Beograd najoštrije osuđuje huligansko ponašanje Đilasovaca i apeluje na sve političke neistomišljenike da prestanu da šire mržnju i napadaju sve koji ne dele njihovo mišljenje, već da počnu da vode civilizovanu političku kampanju i bore se radom i rezultatima, a ne nasiljem i prostačkim uvredama - stoji u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati