Beograd

Direktno.rs

10. 02. 2020. 15:15 4

"Verujete li meni ili svojim očima i ušima?" (VIDEO)

Kome više verujete, sebi ili Goranu Vesiću? Svojim ušima ili zameniku gradonačelnika Beograda? Dan kada Vesić bude izgovorio istinu, biće proglašen državnim praznikom.

- Meni je skoro dolazio čovek koji je vodio radove na "Beograđanki", pošto je Branko dok je bio gradonačelnik, projektovao "Beograđanku"... Zamislite da sada gradonačelnik Beograda projektuje "Beograđanku", pa to bi bio sukob interesa. Pa ne bi se skidao sa N1 i kod Olje Bećković - ispričao je Vesić u emisiji kod novinarskog maga Milomira Marića.

Pošto je njegovo neznanje zaparalo uši stanovnicima Beograda i Srbije, pa je reagovala i supruga arhitekte Branka Pešića, umesto da izađe i prizna grešku, zamenik gradonačelnika je u javnosti porekao da je izgovorio glupost u kojoj je dva Branka Pešića spojio u jednog čoveka. Pritom  je pisac "Knjige o Beogradu", krenuo da prebacuje gospođi Pešić koja se, zgrožena njegovim neznanjem oglasila.
- To vam je bio deo političke kampanje. Nije bio lapsus, nego sam ja rekao da je gradonačelnik Branko Pešić kontrolisao izgradnju "Beograđanke" i to svi znaju. Rekao sam da je kontrolisao i da bi to danas neko smatrao sukobom interesa. A onda se našla uvređena gospođa, žao mi je što je tako, čiji je suprug arhitekta Branko Pešić, ona je mislila da sam ja mislio, da je gradonačelnik Branko Pešić projektovao. Za razliku od Dragana Đilasa, ja jako dobro znam ko je bio Branko Pešić, i jedan i drugi - ističe sada Goran Vesić.

"Pvi znak gluposti je kompletno odsustvo stida", rekao je Sigmund Frojd.

Vesić, ne samo da se ne stidi, nego je počeo javno da uverava ljude da nije rekao ono što su svi mogli čuti i videti da je izjavio. Izvrtanje sopstvenih reči začinio je čime drugo nego Draganom Đilasom, koga Vesić jednostvano ne može, a da ne pomene.
Obuzetost Gorana Vesića predsednikom Stranke slobode i pravde jednoga dana će se možda naći u nekom udžbeniku psihologije, kao posebna kategorija opsesije. Odsustvo stida i srama, vladajuće SNS garniture se odavno već nalazi pred građanima Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati