Beograd

Direktno.rs

30. 12. 2019. 14:04 0

"Propusti i nedostaci Paliluske pijace vredni 11 miliona evra"

Posle pet godina odlaganja i probijanja rokova, Vesić Goran je konačno uspeo da otvori pijacu na Paliluli koja se renovirala duže od dve godine, izjavio je danas Marko Bastać, predsednik beogradskog odbora Stranke slobode i pravde povodom svečanog otvaranja ovog objekta.

- Nedostaci i propusti koje je napravio pri izgradnji nove Palilulske pijace, tek će se videti u danima koji slede. Za početak, sam prilaz pijaci biće otežan jer gradska vlast nije u stanju da završi rekonstrukciju ulica dužine kraće od dva kilometra od Ruzveltove do Bajlonijeve pijace već mesecima, pa su građani primorani da iz svojih zgrada ne izlaze ili izlaze u zaštitnim odelima, kako ne bi stradali. Studenti arhitekture na Beogradskom univerzitetu već se smeju jer dostavna vozila ne mogu da uđu u garažu pijace, jer su viša od visine kapije - rekao je Bastać.

On je takođe rekao da je u nju uloženo 11 miliona evra, što predstavlja ceo godišnji prihod JKP "Gradske pijace".

- O estetici i uklapanju novog gabaritnog objekta u lokalni ambijent u kom se nalaze Vukov spomenik i Botanička bašta, neću govoriti ja, kada su o tome već govorili ljudi stručniji za ta pitanja. Ipak, ne mogu, a da ne postavim pitanje: da li je bilo neophodno da JKP "Gradske pijace" utroše 11 miliona evra, što je ceo godišnji prihod ovog gradskog gubitaša, na izgradnju kako je zovu "najmodernije pijace u jugoistočnoj Evropi"?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati