Košarka

[ Izvor: Mediji ]

25. 04. 2024. 22:13 1

PAO drhtao, pa razbio Makabi - heroj Slukas!

Košarkaši Panatinaikosa pobedili su Makabi 95:79 u drugom meču četvrtfinala Evrolige i tako izjednačili rezultat u seriji na 1-1. Neizvesnosti faktički nije bilo od kraja prvog poluvremena.

Posle šokantnog poraza u prvom meču nakon ispuštene dvocifrene razlike, domaćin je u "OAKA Areni" pokazao zbog čega je na papiru favorit i tim koji je ligaški deo sezone završio na drugom mestu.

Bolje je duel otvorio izraelski sastav, pa je nakon vođstva od 28:20 na kraju prvog kvartala domaćin morao da ubaci u šestu brzinu.

To su i učinili i serijom od 21:3 u drugoj polovini druge deonice na pauzu otišli sa plusom od 51:39. I pored toga što se razlika spustila na jednocifrenu brojku početkom poslednje četvrtine, PAO nije imao problema da sačuva plus.

Kostas Slukas je nakon sada već čuvene prodate lopte u završnici prvog meča uspeo da se iskupi i ubacio je 29 poena, dok je bivši igrač Partizana Joanis Papapetru dao čak 15. Sjajan doprinos imali su i Kostadinos Mitoglu sa 14 i 6 skokova, dok je Matijas Lesor uhvatio osam lopti i dao 11 poena.

Na drugoj strani Lorenco Braun je meč završio sa 18 poena i šest asistencija.

Serija se sada seli u Beograd gde će prvi od dva meča biti odigran za pet dana, 30. aprila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati