Zabava

05. 05. 2024. 16:15 0

Kičićeva ludost: Jednom je otkazao predstavu! (VIDEO)

- To je jedini put da sam to uradio - rekao je glumac kroz smeh.

Poznato je da je Gordan Kičić ljubitelj muzike, a jednom prilikom se snašao kako bi otišao na koncert Metalike u Beogradu, iako je istog dana imao i ugovoreno predstavu u Ateljeu 212. Ovu zanimljivost glumac je ranije ispričao gostujući u podkastu "Agelast" voditelja Galeba Nikačevića.

 - Moram samo da kažem koji sam ja ludak. Igrali smo, pošto je već prošlo toliko vremena. Svetozar Cvetković je u to vreme bio upravnik Ateljea 212. Ja sam član Ateljea, ali u to vreme sam bio honorarac i igrao sam meni jako važnu predstavu "Put do nirvane". I pošto uvek imam problem sa datumima i organizacijom, oni su stavili na dan Metalikinog koncerta tu predstavu. I shvatio sam da ja neću moći da odem - rekao je Kičić na početku.

- Na koncert ili predstavu? - pitao je Galeb Nikačević glumca.

- Ili na jedno ili na drugo. Ja sam otišao kod Cveleta u kancelariju, nisam telefonom, rekao sam: "Cvele, tog 20. i nekog juna, ne mogu da igram." (Svetozar Cveković kaže): "Kako ne možeš da igraš?" (Ja kažem): "Ne mogu da igram. Jako važna privatna stvar. Život ili smrt. Moram da otkažem predstavu." (Svetozar Cvetković kaže): "Je l' si lud, je*ote?" (Ja kažem): "Ne. Reći ću ti posle toga zašto." I oni otkažu predstavu. To je jedini put da sam to uradio. Bili smo u dva popodne, ja i kum, na štangli. I isplatilo se. Poludeo sam, bilo je genijalno - rekao je Gordan Kičić.

Pogledajte snimak:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati