Život

Direktno.rs

02. 03. 2023. 10:03 0

Pomozimo Đurđi slanjem 114 na 2407

Đurđini je potrebna naša pomoć da bi mogla bar samostalno da sedi! Đurđina Miljković (2018.) iz Knjaževca rođena je u terminu ali u jako lošem stanju, pa je reanimirana i aspirirana. Odmah po rođenju javile su joj se neonatalne konvulzije i perinatalna patnja. Sa šest meseci života dobila je prvi epi napad i već tada je uključuju na Antiepi terapiju. Sa nepune dve godine postavljena joj je dijagnoza Cerebralna paraliza G.80.3.

Đurđina je radosno dete i veliki borac. Sa nepunih pet godina i dalje ne sedi samostalno, ne stoji i ne hoda. Najveći problem ima sa rukama. Ne jede samostalno. Zainteresovana je za igru i da se sama hrani, ali motoričke sposobnosti su joj ograničene. Uz intenzivne fizikalne tretmane Đurđina bi mogla da uvežba korake i da ih savlada.

Đurđini su potrebna sredstva za suplemente, ortopedska pomagala, logopedske i defektološke tretmane, banjsko lečenje, intenzivne fizikalne tretmane, matične ćelije, putne troškove i smeštaj. Porodica nije u mogućnost da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Đurđini da ozdravi tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica poslati SMS sa brojem 114 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Đurđina je uvek nasmejana i vedrog duha, što porodici daje nadu u izlečenje!

Pomozimo Đurđi!

SMS: 114 na 2407

Dinarski račun: 160-6000001500420-74

Devizni račun: 160-6000001500679-73

IBAN: RS35160600000150067973

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati