Život

Direktno.rs

14. 12. 2022. 17:50 7

Rada Manojlović: Državo, deca umiru čekajući novac

Nakon vesti da je desetogodišnji David Petrović preminuo nakon borbe sa leukemijom, oglasila se pevačica Rada Manojlović koju je ova vest veoma pogodila.

- Državo, deca umiru dok čekaju da se skupe pare!!! Ja ne znam šta više da kažem, poludim kad ovako nešto pročitam, roditelji sve bolesne dece treba da protestuju i zatvore sve ulice svaki dan; da neko obrati pažnju na njih! A i mi svi kao društvo da stanemo uz njih! David je imao šansu, dobro se držao, ali predugo je čekao NOVAC - započela je Rada Manojlović na Tviteru, pa dodala:

- Vaš novac, narode, iz budžeta. Hajde da učinimo nešto. Ja ovo više ne mogu ni da gledam ni da čitam, niti da pomognem svima. Moramo da se ujedinimo. Davide, oprosti u ime svih koji su mogli i MORALI, a koji ti nisu pomogli. Počivaj u miru - dodala je pevačica.

Podsetimo, David je čekao ponovnu transplantaciju koštane srži. Prošle godine se izborio protiv bolesti i preživeo transplantaciju. Iako je tu bitku dobio, bolest se vratila, a roditelji nisu imali dovoljno sredstava za lečenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati