Život

Direktno.rs

24. 11. 2022. 11:33 0

Pomozimo Tijani i Emiliji slanjem 97 na 2407

Osmogodišnje bliznakinje su dečija kolica zamenile invalidskim!

Tijana i Emilija Mojsilović su rođene hitnim carskim rezom u šestom mesecu održavane blizanačke trudnoće. Odmah po rođenju su reanimirane, a prve dane života su provele u inkubatoru. Tada im je uspostavljena dijagnoza - cerebralna paraliza.

Roditelji su uz puno ljubavi, dugogodišnjim i mukotrpnim radom sa obe ćerke uspeli da one danas imaju motorni napredak, samostalno sede, a Emilija čak i pravi svoje prve korake uz pomoć hodalice. Vole da se druže i mentalno su očuvane. Idu u osnovnu školu, velike su maze i veoma drage. Imaju ogromnu želju i volju da se igraju sa svojim vršnjacima.

Kako bi Tijana i Emilija napredovale i iskoristile svoj pun potencijal potrebna im je naša pomoć. One imaju jedna drugu, a starija sestra im je najveća podrška i uzor. Sredstva su potrebna za transplantacije matičnim ćelijama u inostranstvu, laboratorijske analize, suplemente, defektološke i logopedske tretmane, fizikalne terapije, rehabilitacije u banjskim uslovima, medicinska pomagala, medicinski potrošni materijal, kao i za putne troškove i smeštaj.

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira neophodne tretmane i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Tijani i Emiliji za bolju budućnost, tako što će preko FONDACIJE - humanost bez granica, poslati SMS sa brojem 97 na 2407. Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko PayPal-a.

Cena SMS-a iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS-a, Yettel, A1 i Globaltel mreže.

Pomozimo Tijani i Emiliji!

Dinarski račun: 160-6000001465555-06

Devizni račun: 160-6000001467385-45

IBAN: RS35160600000146738545

SWIFT-BIC/DBDBRSBG

Skeniraj i doniraj: NBS IPS QR kod

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati