Život

Direktno.rs

15. 08. 2022. 22:11 1

Vaša (i Džimijeva) pobednička trka života

Ovo je priča o Džimiju Torpu, američkom sportisti, atletičaru. Fotografija pokazuje da ima različite čarape i cipele. Ovo nije bio moderan potez već viša sila.

Na olimpijskim igrama 1912. američki sportista Džim iz Oklahome predstavljao je američku atletiku. Ujutro, pre takmičenja ukradene su mu sve patike. Džim je pronašao dvoje cipela u kanti za smeće, ali jedna je bila prevelika, pa je morao da obuje dodatni par čarapa.

U tim cipelama tog dana, Džim je uzeo dve zlatne medalje.

Savršeni podsetnik da ne morate trpiti izgovore koji vas usporavaju. Nije zastrašujuće što je život ponekad nepravedan - glavno je da ćete to što ste isplanirali i uraditi.

Šta god da ste jutros zatekli - ukradene cipele, loše odnose, neuspeli posao... Ne dopustite da vas bilo šta spreči da učestvujete u vašoj trci života...

Život će se pokazati na svetloj strani ako potisnete izgovore i samouvereno krenete prema svom cilju, bez obzira na sve.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati