Život

Direktno.rs

23. 10. 2021. 12:44 1

Prodavao vodu, čistio oluke, prao kola, sad vredi 100 miliona evra

Bajern bi u narednom periodu mogao da realizuje najskuplji transfer u istoriji kluba. Hasan Salihamidžić, direktor Bavaraca, priprema teren za transfer Nigerijca Viktora Osimhena iz Napolija vredan 100 miliona evra. U Bajernu su pronašli zamjenu za Roberta Levandovskog i ne žele da propuste priliku.

Bavarci nameravaju da dovedu igrača koji je u detinjstvu čistio stanove za siću, za mizernih 5 centi bi komšijama čistio oluke kako bi mogao preživeti, a sada živi svoj san.

- Donosio sam i vodu za 15 centi. Pronalazio sam zadovoljstvo u tome jer sam smatrao da naporno radim za taj novac, to mi je bilo važno. Bio sam svestan kako trošiti i pomagati porodici. Moja su braća prodavala novine, a moja sestra narandže. Bio sam na prometnoj ulici, jurio za automobilima i ljudima davao vodu za novac. Osećam da su mi te muke pomogle u životu, da su od mene napravile čoveka kakav sam danas - samo je delić životne priče koju je nedavno ispričao Viktor Osimhen, velika Bajernova želja.

U Bavarskoj su svesni da se približava kraj jedne velike ere, da će Levandovski uskoro otići u penziju ili napustiti klub. Dogovora oko nastavka saradnje još nema zbog čega se traže idealne zamene.

Ovaj 22-godišnjak je eksplodirao u Seriji A. Na startu sezone je za Napoli postigao osam golova na devet utakmica. Igra briljantno i doslovno dominira na terenu zbog svoje snage pa u jakoj ligi poput italijanske deluje nezaustavljivo.

Izveštaji s Apenina govore da je Bajern za njegove usluge pripremio 100 miliona evra što bi bio najveći transfer u istoriji nemačkog velikana. Interesantno da su njegovi bivši i sadašnji klub već potrošili toliko novca za transfere.

Mladog Nigerijca je Napoli pre dve godine platio 70 miliona evra Lilu, a Francuzi su ga godinu ranije platili 22 miliona belgijskom Šarlroa koji ga je pre toga za 3.5 miliona evra doveo iz Volfsbruga. Za isti iznos je iz nigerijskog Strikersa stigao u Nemačku.

Osimhen je želja još nekolicine evropskih velikana, pre svih Reala, ali kako su Kraljevi preokupirani dovođenjem Kilikana Mbapea, u Bajernu neće čekati i nastoje da transfer završe što je pre moguće. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati