Život

[ Izvor: Nova.rs ]

10. 03. 2021. 11:20 9

Sestra žene ubijene na naplatnoj rampi: Vučić i Babić da se stide šta su nam uradili

Mirjana Aleksić, sestra Stanike Gligorijević koja je poginula na naplatnoj rampi Doljevac, a koja je nakon te saobraćajke za koju se tereti Dejan Stanojević, vozač Zorana Babića - nekadašnjeg direktora Koridora Srbije, ostala invalid, posl suđenja, poručila je Aleksandru Vučiću i pomenutom Babiću - "da treba da ih bude sramota zbog nepravde koja im je učinjena i koja i dalje traje".

- Ne verujem da će pravda da pobedi. Svi oni sve pričaju kontra, svi su podmićeni. Kako je Aleksandar Vučić naredio, oni tako pričaju, tako rade, a upropastili su nas. Zoran Babić je uz Vučića i tako to sve ide, a mi smo unesrećeni zauvek. Pa šta to Vučića tišti toliko pa dolazi kod dece moje sestre Stanike. Što ne dođe krivac, što ne dođe Babić? Nijednom nas nije obišao da vidi kako smo, da vidi li imamo od čega da živimo, jer ja posle nesreće više nisam sposobna da radim. Sestru mi je ubio, a Vučić dolazi kod njene dece. Sram ga bilo. Babić nijednom nije bio da nas obiđe, da nas vidi barem, a kamoli da pomogne drugačije - priča Mirjana Aleksić drhtavim glasom.
Mirjana je nakon nesreće ostala invalid. Kako je sama navela, nije više sposobna da radi, a država joj mesečno daje penziju u visini od 15.000 dinara.

- Nemam ni za lekove od tih para, a on toliko za jedno veče potroši u kafani. Posle saobraćajne nesreće ja više ne mogu da hodam, ruka mi je otkazala… Ne znam šta da kažem. Tražim da me doživotno izdržavaju, to je najmanje što može posle svega. Pa šta su nam uradili i posle svega kriju dva minuta sa snimka. Gde su ta dva minuta? Zorana Mihajlović je naredila da BIA skine te minute. Kako su to smeli, kako su mogli - priča Mirjana Aleksić.

Kada je reč o suđenju, ona kaže da je sve to jedna ogromna nepravda i da ništa od samog početka nije urađeno kako treba.
- Osim minuta na snimku, nije vađena krv Babiću i njegovom vozaču, da se vidi da li su imali alkohol u krvi. Nisu uzeti otisci sa volana da se vidi ko je vozio. Svedoci se ne pojavljuju, ti policajci…  Ništa nije kako treba i neće ni biti - kaže ona.

Velimir Gligorijević, Stanikin suprug, kaže da se oseća loše.

- Nemam komentar, sporo teče suđenje, ništa drugo. Vidim da je bolestan ovaj svedok. Trebalo je sve to brže da ide. A ja sam loše, kako mogu da budem. Nisam dobro… Posle dve godine nije dobro. Mislim da će suđenje da se završi kako treba, iako ovoliko traje. Mislim da će na kraju biti sve po zakonu - rekao je suprug poginule Stanike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati