Život

Direktno.rs [ Izvor: Južne vesti ]

19. 02. 2021. 15:03 0

Za Anastasijin prvi korak: Pomozimo!

Humanitarna organizacija “Pokreni život” organizovala je sakupljanje novca za terapije i tretmane za devojčicu iz Vlasotinca Anastasiju Spasić kojoj je dijagnostikovana statička kvadriplegična cerebralna paraliza. Za lečenje je potrebno tri miliona dinara, a do sada nije prikupljen ni dinar, pa iz ove organizacije pozivaju građane da pomognu i doniraju novac.

Anastasija je, kažu iz organizacije, rođena kao zdrava devojčica na početku devetog meseca trudnoće, ali su roditelji primetili da ne napreduje u razvoju kada posle šestog meseca nije mogla da sedi, a kasnije ni da puzi.

Nakon bezbroj pregleda, konsultacija i neizvesnosti, Anastasiji je potvrđena dijagnoza statičke kvadriplegične cerebralne paralize. Od tada do danas, mala Anastasija nije napravila svoje prve korake. Redovno posećuje klinike, banje i specijaliste nadajući se da će medicina pomoći njeno normalno odrastanje - kažu iz organizacije.

Novac je neophodan da bi nastavila sa fizikalnim terapijama, logopedskim i defektološkim tretmanima, lečenjem u banji, za ortopedska pomagala, kao i za rad sa psihologom i neurologom.

Oni koji žele novac mogu uplatiti na dinarski račun 165-7010855807-48, devizni račun IBAN(EUR): RS351657010855831-73 i putem PayPal naloga, paypal.me/pokrenizivot; Svrha uplate: Za Anastasiju Spasić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati