Poznati

Direktno.rs

18. 05. 2022. 22:28 1

Zavirite u dom Naomi Kembel (VIDEO)

Britanski supermodel Naomi Kembe otvorila je vrata svog doma u Africi. Kuća se nalazi u gradu Malindi u Keniji. Naomi je prvi put došla u Malindi 1994, a u ovaj grad se zaljubila `99. godine.

- Većina nameštaja u kući izrađena je baš u Keniji, sav nameštaj je lokalni. Kuća ima četiri bazena. Kod ove kuće mi se sviđa što može da se uživa u prirodi, jer ima veliko dvorište gde može stalno da se boravi - kaže Kembel.

U videu je snimila kadrove svog afričkog doma. Kako je u kući dosta korišćeno drvo, ono doprinosi spajanju sa prirodom. Britanski supermodel kaže da ne spava sa upaljenom klimom jer ona doprinosi stvaranju bora. Takođe ističe da ne konuzima alkohol.

- Moja porodica želi da se u takvom ambijentu oseća prijatno, da oseti Afriku, Keniju. Na prvom spratu je prostor za odmaranje, gde svako ima svoj kutak – kaže Naomi.

U svom afričkom domu Naomi voli da vreme provodi čitajući. Takođe, imaju i prostor za društvene igre. Voli da radi jogu u prostoru koji ima pogled na prirodu. Kuća ima spa i hidroterapiju.

- Ljudi generalno imaju pogrešno mišljenje o Africi, ali ona je prelepa, pravo mesto za odmor. Kenija je prirodni dragulj – kaže Kembel, a ona je prvi put čula priče o Keniji od svoje tetke, majčine sestre.

U kući ima prostor koji naziva nove kuće – svaka kuća ima četiri prostorije.

Naomi se u videu „pohvalila“ i svojom sobom u kojoj je slika dečaka, koju mnogo voli, jer ima osećaj da može da ga dotakne. Takođe ima sliku lava, a obožava, kaže, pantere.

- Preko puta ulice ima plaža, koja je mali raj – pohvalila se britanski supermodel.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati