Poznati

Direktno.rs

25. 01. 2022. 14:28 0

Sin holivudskog glumca izvršio samoubistvo

Sin poznatog američkog glumca Majkl Madsena pronađen je mrtav na Havajima. Kako navode britanski mediji, dvadesetšestogodišnji Hadson Madsen je izvršio samoubistvo vatrenim oružjem, nakon što se godinama borio sa depresijom.

Hadson je bio kum Kventina Taratina. Ima suprugu sa kojom živi na Havajima od 2019. godine gde je i radio u vojnoj bazi. Bio je aktivan i u ratu u Avganistanu.

Njihova ljubavna priča nije tako svetla. Ona se pre samo nekoliko nedelja javno zahvalila Hadsonu koji joj je, kako je rekla, bio ogromna podrška tokom godina u kojima se borila sa rakom. Zajedno su pokušavali i da imaju dece.

"Slomljeni smo i beskrajno tužni zbog gubitka našeg Hadsona. Uspomena na njega i svetlo kojim je zračio pamtiće svi koji su ga voleli i znali", stoji u saopštenju porodice.

Hadson je jedan od Medsenovih sinova iz braka sa glumicom Deanom Medson, sa kojom ima još i sinove Kalvina i Luka. Inače, glumac iz prvog braka ima još dvojicu sinova Kristijana i Maksa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati