Poznati

21. 01. 2022. 09:05 0

Georgina pre Ronalda: "Nisam bila tako lepa" (VIDEO)

Ljubav na prvi pogled desila se 2016. godine kada je Kristijano Ronaldo ugledao Georginu u prodavnici luksuzne garderobe gde je ona radila kao prodavačica. Georgina Rodrigez sada ne samo da putuje svetom privatnim avionom i luksuznim jahtama, ona krasi naslovne strane brojnih magazina - i ima toliko novca da je svom izabraniku poklonila i Mercedes džip. Njen stil i lepota privlače pažnju celog sveta, ali kako i sama kaže, nije oduvek bila takva lepotica.

Njena veza ju je na startu koštala posla. Kupci su stalno dolazili u radnju u nadi da će uočiti Ronalda - i molili Džordžinu za selfije. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se menadžment i Georgina međusobno složili da je najbolje da ona ode i zauvek prestane da radi.

"Uvek su me čekali fotografi. Direktor mi je rekao da siđem u podrum jer nije želeo da me vidi u radnji. Počelo mi je da mi bude veoma neprijatno i onda sam napustila posao", istakla je Georgina.

Međutim, model i verenica Kristijana Ronalda i sama priznaje da nije bila toliko lepa kada je odrastala.

"Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju niko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u lepoticu. To su mi oduvek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, svi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno", izjavila je u jednom intervjuu.

Izašao je tizer za Netfliks dokumentarac o njenom životu, a već je opšte poznato da njen život nije bio nimalo lak.

Sudeći po fotografijama iz prošlosti, imala je tanje usne, a nešto širi nos i i dalje se u javnosti spekuliše da li se podvrgla nekim estetskim korekcijama.

Realno ju je ljubav sa Kristijanom Ronaldom probila u javni svet, te je obasuta raznim modnim ugovorima, kao i ovim ugovorom sa Netfliksom, te se smatra da na računu trenutno ima više od 20 miliona funti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati