Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

20. 01. 2022. 12:00 0

Ženi se sin Voje Brajovića: "Šta znači biti zavodnik?"

Sin Voje Brajovića, Vukota, važi za velikog zavodnika, a sada je ispričao kako on gleda na to. Magazin "Story" piše da mladi Brajović uskoro planira venčanje sa dugogodišnom devojkom.

"Šta uopšte znači biti zavodnik? Da li je zavodnik onaj koji se dopada ženama ili onaj koji se trudi da se dopadne, pa nešto i postigne na upornost? Nikada sebe nisam posmatrao tako, niti sam razmišljao o tome. Stvari, iako deluju komplikovano, zapravo su vrlo proste: čovek treba da prati svoj instinkt i neće pogrešiti. S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka – večiti verenici! Uostalom, stvari koje dobro funkcionišu ne treba menjati, pitajte Mikija Mausa i Mini!“, rekao je on.

Na pitanje čime se njegova lepša polovina bavi, čime ga je osvojila i zadržala, Vukota je odgovorio:

"Projektant je informacionih sistema s visokim umetničkim senzibilitetom. Sanjamo iste snove i vrlo smo sličnih interesovanja, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine! Otkad je pandemija na snazi, dosta vremena provodimo u kući, gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koji gospođici bolje ide nego meni! A odgovor na drugo pitanje – dugim nogama, nežnošću i smislom za humor."

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati