Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

08. 01. 2022. 14:26 7

Bojana Novaković o Grigoriju: On je primer, nepotkupljiv

Glumica Bojana Novaković se putem Instagrama zahvalila vladiki Grigoriju nakon podrške koju je javno pružio narodu u borbi protiv ozloglašene kompanije Rio Tinto.

Naime, Bojana je deo njegovog intervjua koji je dao za televiziju N1 objavila na svom Instagram nalogu i zahvalila mu se, ali i pozvala sve ljude da se danas pridruže protestu.

"Podrška za naš trud ne ostaje neprimećena, kao i dokaz da nije bitno kako se zovemo već za šta se borimo! Naročito ako podrška stiže na od Vladike Grigorija, u danu kada slavimo život i delimi ljubav, jer zlu jedino ujedinjeni možemo stati na put. Hristos se rodi! Vidimo se na protestu", napisala je Bojana i dodala:

"Podrška najcenjenijeg duhovnog veroučitelja Srbije je vetar u krila našeg pokreta danas - na dan srpskog pravoslavnog Božića. Vladika Grigorije je primer rukovodstva koje nam nedostaje u našoj zemlji (i svetu) - nepotkupljiv, ekološki i naučno budan, apsolutna je čast što me je pomenuo (iako nije znao kako se zovem, ali hajde da budi fer, ruža pod bilo kojim drugim imenom mirisala bi tako slatko i nisu važna naša imena, već naša dela) na vestima sinoć. U vreme kada Srpska crkva pokazuje sramno nebrigu za meštane Gornje Nedeljice, zabranjujući im korišćenje crkvene sale, odbacujući ih od svakog javnog pomena, Vladika Grigorije pokazuje ne samo hrabrost, već rečitost i istinsko razumevanje svoje uloge kao duhovni vođa. Hvala vam", dodala je glumica.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati