Poznati

Direktno.rs

04. 12. 2021. 18:25 4

Bojana Novaković pomogla da se locira zgrada Rio Tinta

Glumica Bojana Novaković tokom današnjih protesta uključila se putem lajva na svom Instagramu, ali i pomogla demonstrantima koji su za danas najavili protest ispred zgrade Rio Tinta u Londonu, da istu lociraju.

Naime, Srbi koji žive u Londonu najavili su za danas protest ispred zgrade Rio Tinta kako bi podržali svoje sugrađane koji izražavaju bunt zbog spornih zakona koji se, između ostalog, tiču i zaštite životne sredine.

Tim povodom oglasila se i Bojana koja je pomogla ljudima za tačnu lokaciju kompanije, jer, kako kaže, Google maps namerno pokazuje pogrešnu lokaciju zgrade Rio Tinta.

"Google maps namerno pokazuje pogrešnu lokaciju zgrae Rio Tinta. To rade uvek. Stavila sam vam tačnu adresu", rekla je Bojana.

Koordinatorka kampanje "Marš sa Drine", holivudska glumica Bojana Novaković jedna je od istaknutijih javnih ličnosti koja gotovo svakodnevno svojim objavama pokazuje i dokazuje kakvu štetnost bi dolazak kompanije imao na naša prirodna dobra.

"Građani Srbije se bore da sačuvaju ono malo sloboda i demokratije što im je ostalo. Stanovnici Srbije se bore protiv medija koji nisu slobodni i protiv korumpirane vlasti. Vlast sada hoće da promeni zakone o eksproprijaciji zemljišta kako bi legalizovala kolonizaciju Srbije. To je prodaja zemlje na svakom nivou. Bukvalno se suočavamo s vladom koja hoće da proda naš narod i naše prirodne resurse", rekla je nedavno koordinatorka kampanje "Marš sa Drine".

Inače, Bojana je danas putem lajv prenosa pružila podršku ljudima koji su izašli na ulicu i želji da se izbore za svoju prirodu i čist vazduh

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati