Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

26. 10. 2021. 19:03 0

Milica Mandić: Muž teško podnosi moje borbe, tata ne gleda

Milica Mandić, naša reprezentativka u tekvondu i dvostruka olimpijska šampionka u ovom sportu u kategoriji preko 67 kilograma, otvorila je dušu o svom životu i prošlosti.

- Učena sam da guram napred i da ne odustajem. Nisam ni sanjala, ni razmišljala dokle ću dogurati, već sam se trudila da me slava i uspeh ne iskvare. Potičem iz skromne porodice kojoj novac nije prioritet, već da se volimo i podržavamo - istakla je Milica, pa dodala da joj roditelji strahuju kada ima borbe.

- Mama kao mama, uvek brine da me neko ne povredi, a tata ne može da gleda moje borbe. Imao je infarkt 2009. godine i ne sme da se uzrujava, zato izbegava da prati mečeve. Sada je gledao samo finale OI u Tokiju, jer je tu već bilo lakše, znalo se da imam obezbeđenu medalju. Ali je tokom polufinala sedeo ispred prostorije u kojoj su svi pratili moju borbu i samo čekao da čuje rezultat - rekla je ona.

Naša najtrofejnija sportiskinja osvrnula se i na vezu sa kolegom Markom Đuričićem, kome je izgovorila sudbonosno "da" pre mesec dana. Ona se prisetila kako se zaljubila u supruga.

- Marko je došao u tekvondo klub zbog mene, on trenira od 2008. kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao. Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim - rekla je Milica u u emisiji "Balkanskom ulicom".

- To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna. Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života. Ali, on je bio uporan, stalno me je zvao da izađemo i ubrzo sam videla da je on pravi dečko za mene po svemu - rekla je ona i dodala da joj znači suprugova podrška.

- I Marko teško podnosi moje borbe, ali sam srećna što je u istom sportu i razume koliko rada i napora je potrebno da bi se došlo do bilo kakvih rezultata - zaključila je Milica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati