Poznati

Direktno.rs

12. 10. 2021. 19:51 1

Gordana Armenulić: Ostala sam te željna, majko...

Film "Toma" ni posle mesec dana od početka prikazivanja u bioskopima ne prestaje da intrigira javnost. Iz dana u dan isplivavaju novi detalji iz života Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić, glavnih junaka novog rediteljskog ostvarenja Dragana Bjelogrlića. O muzičkim legendama svedočili su mnogi njihovi savremenici: prijatelji, kolege, članovi porodice. Ipak, jedna osoba, mada jako važna, ostala je u senci.

Reč je o Gordani Armenulić, rođenoj u braku Silvane i Radmila Armenulića, bivšeg tenisera. Ona je kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći 1976. godine imala samo 12 godina. Tog 10. oktobra, po povratku sa koncerta u Aleksandrovcu, sa njom su nastradali njena rođena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

Povodom 45 godina od smrti majke, koju je prerano izgubila, Gordana Goga Armenulić na svom profilu na Fejsbuku je napisala:

- Draga Majko, vraćam se u detinjstvo i one sretne dane koje smo provele zajedno. Teško je bez tebe. Hvala ti na svim zagrljajima, toplim rečima i poljupcima koji mi stalno greju dušu. Živiš u svakom danu kroz moje misli, sve ove godine. Živećeš u meni zauvek. Ostala sam te željna, Majko. Neka te Anđeli i Bog čuvaju. Volim te mnogo.

Gospođa Armenulić, koja danas ima 57 godina, nikada se nije eksponirala u javnosti. Poznato je da je završila Prirodno-matematički fakultet u Beogradu i da je radila kao profesor matematike u Matematičkoj gimnaziji i školi "Kralj Petar Prvi". Majka je dva sina.

Na Gordaninom profilu na Fejsbuku mogu se videti i crno-bele fotografije koje svedoče o srećnim danima detinjstva, pre nego što ju je sudbina surovo odvojila od majke.Njeni poznanici i prijatelji kažu da likom neodoljivo podseća na Silvanu, koja je važila za jednu od najlepših žena svog vremena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati