Poznati

29. 09. 2021. 12:57 3

Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj poslednja želja

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini, a danas je sahranjena pored sina Miloša u porodičnoj grobnici na beogradskom Novom groblju.

Porodica i prijatelji su se oprostili od nje i ispunili joj poslednju želju da počiva pored mlađeg sina kojeg je izgubila 2008. godine.

Na čelu povorke, krst je poneo pevač Danijel Pavlović, dok su kovčeg nosili muzičari Zoran Živanović poznatiji kao Žika "Zana" i Oliver Mandić.

Iako je porodica insistirala na tome da se Marina sahrani u krugu najužih članova porodice, na poslednji ispraćaj su došle mnoge poznate ličnosti.

Najpre su u kapeli groblja saučešće primali Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Radulović Laća, a potom se tužna povorka uputila ka grobnom mestu gde Marina počiva.

Među prvima na sahranu su stigli Oliver Mandić, potom Žika i Jelena iz grupe "Zana", zatim Željko Joksimović i Jelena Karleuša, a tamo je i Saša Matić.

Pevač Zdravko Čolić poslao je venac s natpisom "Poslednji pozdrav dragoj Marini".

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama "Operacija trijumf" i "Pinkove zvezde".

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo u 24. godini. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati