Poznati

27. 09. 2021. 10:12 0

Poznato kad je sahrana Marine Tucaković: Intiman ispraćaj

Kako je navedeno na sajtu "JKP Pogrebne usluge", Marina Tucaković će biti sahranjena u sredu 29. septembra u 12.30 sati na Novom groblju u Beogradu.

Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Marina je pre trinaest godina, 1. decembra, izgubila sina Miloša Radulovića. Pronašla ga je mrtvog u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju. Posvetila mu je pesmu "Mišo moj" koju je otpevala Ana Nikolić.

Proslavljeni tekstopisac Marina Tucaković preminula je posle dugogodišnje borbe s karcinomom dojke, ali i nakon što joj je dijagnostifikovan koronavirus. Marina je poslednje dane života provela u KBC Dragiša Mišović, gde se borila za život.

- Kako bi se njene poslednje želje ispoštovale i kako bi zaštitili svoje najbliže od epidemije, porodično smo odlučili da se opelo održi isključivo za najuži krug prijatelja i rodbine. Broj prisutnih u kapeli neće biti više od 10, uz obavezan sertifikat o vakcinaciji i poštovanje svih mera. Neće biti rukovanja i ljubljenja - saopštili su suprug i sin Aleksandar radulović Futa i Milan Radulović Laća.

Šira javnost će, ipak, imati prilike da se oprosti od Marne Tucaković.

- Komemoracija će biti održana posle 40 dana za širu javnost, kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju - poručila je porodica Marine Tucaković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati