Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

23. 09. 2021. 20:13 2

Marina napisala autobiografiju: Predložila glumicu za film

Marina Tucaković je pred smrt navodno završila pisanje autobiografije, rešila je da svoj dinamični život navodno pretoči na papir, a po njenom romanu snimaće se i film.

- Marina je mnogo patila, ali to nije volela da pokazuje nikome. Ona je zapravo svu svoju bol pretočila u stihove koje je pisala. Godinama smo joj govorili da treba da objavi knjigu po kojoj bi se kasnije snimio i film - počinje priču izvor blizak Marini i dodaje da je Tucakovićeva o knjizi ozbiljno počela da razmišlja tek u poslednje dve godine:

- Kada je počela pandemija korone, teško joj je bilo da piše pesme. Sve više je razmišljala o autobiografiji i krenula je napokon da piskara o svom životu. U knjizi je detaljno opisala najteži trenutak u životu, kada joj je 2008. godine preminuo sin Miloš... Pisala je dosta i o odnosu sa drugim sinom Laćom, kao i o velikoj ljubavi sa Futom, kojem je posvetila brojne stihove.

Marina je knjigu navodno završila pre dva meseca i rukopis predala svojim najmilijima - Laći i Futi.

Rekla im je da pronađu izdavača i jednog dana objave njenu autobiografiju. Imala je veliku želju da se jednog dana snimi i film o njenom životu. Sve što je napisala sada je u rukama njenog sina i muža i od njih zavisi kada će knjiga ugledati svetlost dana - završava izvor.

Čuvena hitmejkerka pre dva meseca ispričala kako bi volela da se snimi film o njenom životu.

- Za svojih 67 godina preživela sam i doživela sve i svašta i to bi bilo veoma interesantno ljudima da gledaju. Evo, recimo, na grobu glumca Ljubiše Bačić Baje piše: "Od početka do kraja zaje*ao se Bačić Baja." E pa film o meni će se zvati baš tako: "Od početka do kraja zaje*ala se Marina Tucaković!" - rekla je autorka najlepših pesama.

Marina je tada otkrila i ko bi mogao da je ovekoveči na filmskom platnu.

- Anica Dobra je odlična glumica i mogla bi bez problema da me glumi. Nema ko nije čuo za nju i svi misle da je fenomenalna. Obe smo plavuše, a ona fizički pomalo i podseća na mene - rekla je nedavno naša najpoznatija hitmejkerka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati