Poznati

Direktno.rs

16. 09. 2021. 15:31 2

Džon Travolta i Demi Mur u ljubavi?!

Džon Travolta navodno se u zadnje vreme ne odvaja od Demi Mur, viđeni su i na romantičnoj večeri, a šuška se i da ih je spojio Brus Vilis.

Sve su glasnija šuškanja o novom paru u Holovudu koji niko nije očekivao.

Strani mediji prenose da glumci Džon Travolta (67) i Demi Mur (58) u zadnje vreme provode puno vremena zajedno, a u prilog glasinama ide i priča jedne konobarice iz restorana u Floridi gde su bili zajedno.

"Sedeli su za stolom u uglu, osvetljeni samo svećama. Izgledalo je jako romantično, mnogo su se smejali i čak su se držali za ruke", ispričala je konobarica za medije.

Da sve bude još zanimljivije, šuška se da ih je spojio njen bivši muž, glumac Brus Vilis. Naime, Brus i Travolta prijatelji su već dugo godina i navodno mu je predložio da se nađe s Demi kada mu je priznao da je spreman za novu ljubav nakon smrti supruge, glumice Keli Preston.

Sve to je podstaklo glasine o novom holivudskom paru i ne preostaje nam ništa drugo sem da sačekamo da li će oni nešto uskoro reći za medije.

Podsetimo, Travoltina supruga Keli Preston preminula je pre godinu dana nakon dvogodišnje borbe s karcinomom dojke koju je vodila u tajnosti. U braku su bili 28 godina i zajedno su dobili troje dece, ali njihov najstariji sin Džet izgubio je život 2009. godine u tragičnoj nesreći. Glumac se s gubitkom sina i supruge još nije pomirio i redovno im posvećuje objave na društvenim mrežama.

Travoltina nova navodna devojka Demi iza sebe ima tri propala braka. Prvi suprug bio joj je muzičar Fredi Mur s kojim je u braku bila od 1980. do 1985. godine, a nakon razvoda je zadržala njegovo prezime. Zatim se 1987. godine udala za Brusa Vilisa s kojim je dobila tri ćerke , a razveli su se 2000. Pet godina kasnije pred oltar ju je odveo 15 godina mlađi Ešton Kučer, a brak s njim potrajao je do 2013. i nakon toga nije imala ozbiljne veze.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati