Poznati

Direktno.rs

15. 09. 2021. 19:34 5

Čola o vezi sa pevačicom grupe ABBA: Kao gotova supa

Jedan od najvećih regionalnih muzičkih zvezda slovi za miljenika žena, a njegovo srce već 20 godina pripada supruzi Aleksandri s kojom ima dve ćerke. Popularni Čola 1997. godine je šokirao javnost priznanjem da ga je zavela Frida Lingstad iz švedske grupe ABBA, a ispričao je i detalje njihove veze.

Legendarni Zdravko Čolić 1973. u Luksemburgu na Eurosongu je predstavljao Jugoslaviju s pesmom 'Gori vatra'. Frida Lingstad te je godine bila prateći vokal švedskom predstavniku (naredne godine je sa svojom grupom proslavila čuvenu evrovizijsku pobedu). Zbog susreta s tada crnokosom Šveđankom, pevač je skoro zakasnio na nastup.

"Fridu iz grupe ABBA sam upoznao na Pesmi Evrovizije, gde bih drugo. Posle je usledio poziv na vikend. Delovalo je obećavajuće, ali sam se nakon cele te trodnevne idile osetio upotrebljenim poput instant-supe. Skuvaš za pet minuta, pojedeš vruće i to je to. A sve je bilo tu: i brvnara i kamin i sveće i cveće, kockaste zavesice i stoljnjaci, pečena riba u foliji sa bademima i eterična ulja… Ali, ona prava, jedinstvena, ludačka strast, koja se dogodi između muškarca i žene, je izostala. Nije bilo spontanosti, pa je sve izgledalo kao kad zakažeš vežbanje udvoje u teretani", opisao je jednom prilikom Zdravko Čolić.

Čola je navodno u jednom intervju kasnije promenio priču.

"Ma, to su muške finte! Ne može žena iskoristiti muškarca, uvek on iskoristi nju", izjavio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati