Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

06. 08. 2021. 06:00 1

Sin Voje Brajovića premašio oca: Pravi dasa

Vukota Brajović, sin Voje Brajovića, krenuo je njegovim stopama, te se bavi glumom, ali i modelingom. Iako je Voja oduvek bio markantan, mnogi komentarišu da ga je sin nadmašio.

Inače, Vukota je bio jedan od najtraženijih manekena, ali je odlučio da svoj životni put preusmeri na filmsku industriju. Svojevremeno je režirao i glumio u filmu "Zona sumraka", ali stiče se utisak da nije potpuno prestao da pozira ispred objektiva, sudeći po fotografijama koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.

Kada god postavi fotografiju, Vukota nailazi na brojne komplimente pripadnica lepšeg pola koje su oduševljene njegovim stasom, što mu i te kako prija.

Svojevremeno, on je prokomentarisao kako se nosi sa tim što je njegovo prezime prepoznatljivo i da li ga je to definisalo na bilo koji način.

- S jedne strane postoji ta instant-prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može da deluje zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana, mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ukoliko to prosto nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definiše na bilo koji način - rekao je jednom prilikom Vukota, prenose mediji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati