Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

27. 07. 2021. 19:56 1

Muzičar optužen da je seksualno zlostavljao decu i žene

Američka muzička bluz zvezda Ar Keli suočava se sa novim optužbama o seksualnom zlostavljanju. Naime, pevač je optužen da je 2006. godine iskoristio 17-godišnjeg mladića nakon upoznavanja u Mekdonaldsu, kao i da je primorao više ženskih osoba na odnose sa drugim mladićem dok ih je on snimao.

Jedna od najvećih bluz zvezda devedesetih poriče da je ikada ikoga zlostavljao, a njegovi advokati nisu komentarisali najnovije navode.

Tužioci tvrde da je pevač zlostavljao tinejdžera kojeg je upoznao u čikaškom Mekdonaldsu 2006. godine, prenosi BBC.

Oni žele da se dokazi o ovom i drugim navodnim zločinima koji nisu u optužnicama, razmotre na ročištu zakazanom za avgust.

Sudija tek treba da donese odluku o tome da li će se novi dokazi razmatrati, a Keli u zatvoru gotovo dve godine čeka suđenje.

Robert Silvester Keli, poznatiji kao Ar Keli, pred sudom u Njujorku treba da se pojavi sledećeg meseca zbog optužbi koje uključuju seksualno iskorišćavanje dece, pravljenje nepristojnih slika maloletnika, reketiranje i ometanje sudskog postupka.

Za nedela iz tih optužbi dobitnika Gremija tereti šest neimenovanih žena i devojaka.

Tužioci bi takođe želeli da porotnici istovremeno čuju za više od desetak drugih ljudi koji tvrde da ih je Keli zlostavljao, pretio im ili ih maltretirao.

Među njima je 17-godišnji mladić i ambiciozni muzičar, kojeg je Keli navodno upoznao u Mekdonaldsu, a zatim pozvao u svoj studio u Čikagu.

Nakon što mu je ponudio pomoć u muzičkoj karijeri, Ar Keli je imao seksualni kontakt s njim dok je bio maloletan.

Tužioci kažu da je isti mladić Kelija upoznao sa prijateljem, koji je imao 16 ili 17 godina, a sa kojim je pevač imao seksualnu vezu nekoliko godina kasnije.

Takođe, u dodatnim optužbama navodi se da je 54-godišnji pevač prisilio nekoliko ženskih osoba, uključujući i maloletnicu, na seks sa mladićem dok ih je on snimao.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati