Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Blic.rs ]

26. 07. 2021. 11:07 5

Ceca Bojković: Bitno mi je da živim u centru

Legendarna glumica Svetlana Bojković kaže da nikada nije patila od luksuza, ali da joj je jedino bilo bitno da živi u centru Beograda jer je tu odrasla.

Glumica Svetlana Ceca Bojković briljantnim ulogama ostavila je pečat u domaćem glumištu. Odmerena, ali sa stavom, Ceca je gradila karijeru na kojoj joj mogu pozavideti mnoge koleginice. Pored slave i novca ona i dalje živi skromno.

- Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želela. Ali ja sam tako i odrasla - u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim. To je moj životni krug - otkriva Ceca.

- Živim u 60 kvadrata u potkrovlju i meni je to sasvim dovoljno. Imam jednu vikendicu, koju nikada ne bih imala da je moji roditelji, kada je to bilo u modi, nisu sazidali, takođe od 60 kvadrata na 10 ari prema Barajevu. Nemam ni vremena da tamo idem. Oni su odlazili, ali eto moja ćerka i njen muž to vole, i hvala Bogu, zbog njih na neki način to živi. I ja ništa drugo nemam - kaže glumica.

- Ali imam dovoljno za jedan ugodan život, da mogu u ovim godinama da idem kod privatnih lekara ako nešto treba, mogu da putujem ako nema korone, mogu da idem u restorane sa svojim mužem i meni više ni nije potrebno. Zato što sve što imate više vama je briga veća. A meni ta briga nije potrebna. Jako sam zadovoljna sa ovim što imam - kaže glumica za Blic.

Prolaznici često imaju prilike da je vide kako u jutarnjim časovima sa suprugom ispija kafu u kafiću ispred zgrade.

- Divna poslastičarnica gde imaju jako dobru kafu i sladoled... I to nam je jutarnji ritual. Kada ja idem na snimanje, on kupi novine i sedne. Budemo mi tu i popodne - istakla je Ceca.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati