Poznati

Direktno.rs

22. 07. 2021. 20:03 1

Tom Kruz ćerku nije video 9 godina, evo kako sad izgleda

Ovih dana je ćerka slavnog glumačkog para Kejti Holms i Toma Kruza uhvaćena u javnosti. Dok je donedavno Suri bilo moguće videti samo u majčinom društvu, sada devojčica ima 15 godina i sve češće izlazi sa drugaricama.

Ovih dana viđena je na ulicama Njujorka u društvu prijateljice, a paparaci su je spremno dočekali. Međutim, spremno je i ona njih dočekala, pa komentatori primećuju i da se vidi da je navikla na život pred objektivom i da je sve opuštenija u interakciji sa paparacima.

Inače, već devet godina Tom Kruz nema nikakav kontakt sa ćerkom zbog Sajentološke crkve.

Ipak, prošle godine je pokušao da se ponovo zbliži sa njom.Tom, naime, trenutno živi u Londonu u luksuznoj četvrti koju je ranije posedovala kraljica, a mesečno za ovo zdanje izdvaja 455.000 dolara. Prvo je pokušao da nagovori 27- godišnju ćerku Belu da sa mužem dođe i živi kod njega.

Njih dvoje su to odbili jer ne žele da žive okruženi paparacima i medijima. Onda se pojavila vest i da Tom planira da se ponovo poveže sa Suri i da će zbog toga napustiti sajentološku crkvu. Ipak, do toga nije došlo, tako da je Suri osuđena na to da raste pred očima javnosti, a da njeno odrastanje otac prati iz novina - ako uopšte prati jer pisalo se i da Tom Kruz odbija i da joj vidi sliku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati