Poznati

[ Izvor: Mediji ]

18. 07. 2021. 22:02 2

Da li je ovo najbizarniji Gagin kostim do sada?

Miodrag Guberinić, poreklom iz Srbije, već godinama živi i radi u Njujorku gde dizajnira svoje snove. Do sada je sarađivao sa mnogim planetarno popularnim divama, među kojima je i Madona. Jedna od njegovih najnovijih kreacija je bizarni kostim Lejdi Gage koji je pevačica nosila u reklami za "Dom Perignon".

Njegov nesvakidašnji talenat je prvo prepoznat u kreativnim projektima u izlozima prestižnih radnji (Bloomingdales, Macy’s, Lord & Taylor, Prada, Bergdorf Goodman, Tiffany & Co, Saks Fifth Avenue…).

Radio je na dve poslednje Madonine svetske turneje, “Rebel Heart” i “Madam X”, kao i na brojnim pozorišnim predstavama na Brodveju od kojih su najsvežije “Frozen”, “Moulin Rouge”, “Mean Girls”, “Pretty Woman”, “Hamilton”. Od TV produkcija “The Tick”,”Gotham”,”Mrs Maisel”, “SNL”, a od najnovijih filmova radio je kao kostim asistent illustrator na Spilbergovom rimejku “West Side story”, kao i na filmu “A Beautiful Day in the Neighborhood”.

Jedna od njegovih najnovijih kreacija jeste i bizarna futuristička haljina koju je Gaga nosila u okviru kampanje za „Dom Perignon“.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati