Poznati

Direktno.rs

19. 06. 2021. 09:58 0

Vil Smit ponovo u teratani: Muke muči sa kilažom (VIDEO)

Tako se filmska zvezda našalio na sopstveni račun, ali i na račun ostalih kojima treba osvežiti pamćenje kako se koristi sportska oprema prvi put nakon mnogo vremena.

Slavni holivudski glumac Vil Smit muku muči s viškom kilograma, koje je nabacio tokom karantina. O svojoj borbi da smrša redovno izveštava pratioce na Instagramu.Zato je nedavno objavio duhovit video u kom pokušava da se priseti kako se koriste neke sprave u teretani.Glumac je prošlog meseca priznao da je u "najgoroj formi" ikada, te se našalio da izgleda "poput kruga", pa je to osnovni razlog zašto poslednjih nedelja sve više vremena provodi u fitnes centrima.Na Instagramu je tako s obožavateljima podelio urnebesni video na kom se vratio spravama, pokušavajući da se priseti kako se one koriste.Tako se holivudski mezimac našalio na sopstveni račun, ali i na račun ostalih kojima treba osvežiti pamćenje kako se koristi sportska oprema prvi put posle duge pauze.

U videu Smit namerno sve sprave koristi nepravilno. Na početku snimka glumac je uzbuđeno pre početka vežbanja, s ukočenim osmehom na licu trči prema vrhu stepenica.

Video se nastavlja scenom na kojoj se glumac "ljulja" na užetu za penjanje, a zatim na spravi za jačanje grudi trenira noge. Na samom kraju "napornog" treninga glumac zavrće rukav i zagleda svoj biceps - koji je magično nastao zbog ovog jednog dana treninga.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati