Poznati

Direktno.rs

09. 06. 2021. 09:00 1

Slavni glumac devojke ostavlja čim napune 25 godina

Leonardo Dikaprio važi za najvećeg zavodnika u Holivudu, nijednu devojku do sada nije odveo pred oltar.

Leo je poslednje tri godine proveo s argentinskom manekenkom Kamilom Morone i taman kad su svi pomislili da će se skrasiti, strani mediji su objavili da je 46-godišnji glumac ponovo solo.

Poznato je da Dikaprio ima određeni tip devojaka sa kojima ulazi u vezu: to su uglavnom visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetima i poneka brineta. Zanimljivo je posebno to što je Leonardo sa svakom devojkom raskinuo nakon što je napunila 25 godina, a nije bila izuzetak ni dojučerašnja devojka Kamila Morone, prenose brojni američki mediji.Njegova prva veza poznata javnosti bila je s brazilskom manekenkom Žizel Bundšen. Par je bio sa prekidima od 1999. do 2005. godine. Pojavio se sa njom na dodeli Oskara 2005. godine i to je bilo njihovo prvo i poslednje pojavljivanje u javnosti.

Bio je u vezi i sa Bar Refaeli. Par je 2007. godine čak bio u poseti tadašnjem izraelskom premijeru Šimonu Peresu, a nakon brojnih raskida, odlučili su se za konačni prekid 2009. godine.

Nakon jedne propale veze s manekenom, Leo se 2011. godine odlučio za glumicu, Blejk Lajvi. Paparaci su ih  snimili na njegovoj jahti u Kanu, a veza je trajala pet meseci.

Toni Garn je nemačka manekenka sa kojom je glumac bio u vezi od maja 2013. do decembra 2014. godine.

Mediji su pisali da je bio i sa pevačicom Rijanom u vezi, ali to nikada nije potvrđeno.

Glumac je Kamilu Morone upoznao preko glumca Ala Paćina, sa kojim je u to vreme Kamilina mama, Lusila Sola, bila u vezi. Dikaprio i Moroneova su zajedno od 2017. godine, ali izvor blizak paru kaže kako su se zbog njegovog posla udaljili i vezu priveli kraju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati