Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

12. 04. 2021. 18:55 1

Timotijević o časovima kod Aleksića: Gubio sam vreme

Glumac Miloš Timotijević bio je jedan od učenika škole glume Miroslava Mike Aleksića, a sada je prvi put otkrio zbo čega je napustio njegove časove.

Aleksića je u januaru ove godine nekoliko bivših učenica optužilo za seksualno zlostavljenje. Među njima su i poznate glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić, koje su izašle u javnost sa svojim pričama.

Miloš Timotijević im je i tada pružio javnu podršku, a sada je ispričao svoje iskustvo pohađanja glume kod Mike Aleksića.- Provodio sam dosta vremena u Mikinoj grupi gde sam imao i lepih i loših iskustava. Sad kad se sve izdešavalo, to iskustvo je meni ostalo u dobrom sećanju, ali čovek nekako ima tendenciju da loše stvari zaboravlja i onda su mi tek drugi ukazali na to kakav je on bio prema meni. Međutim, ja se toga stvarno ne sećam - rekao je on.

- Prvi put me je on spremao, posle treće godine srednje škole i ja sam prošao u uži izbor. Tada nisam imamo neku ambiciju da prođem, nekako sam hteo da završim srednju. Ali kada sam hteo drugi put da spremam, tada sam već želeo - prisetio se Timotijević i dodao:

- On mi je rekao na tom jednom času, kada je pitao ko će da se sprema za glumu ove godine i kada ma ja podigao ruku "Ti, Miloše, spusti ruku". Kada sam ga pitao zašto, odgovorio mi je da ja nisam za ovoj poziv, jer sam ušao u uži izbor samo zato što me je on spremao. To je bila rečenica i to je bio moj poslednji čas kod Mike u grupi. Prosto sam shvatio da kad neko nema poverenja u vas, nema razloga ni da ja gubim vreme više u toj grupi - naveo je Timotijević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati