Poznati

Direktno.rs

08. 04. 2021. 11:31 12

Merima Isaković: "Gaga Nikolić mi je pomogao, Lečić se izvinjavao"

Pokojnog glumca je upoznala prvog dana na neamaterskoj sceni, napisala je Merima u svojoj knjizi.

Slavna glumica Merima Isaković ispričala je da ju je Branislav Lečić napastvovao kada je imala 18 godina, 1978. godine. Do najsitnijih detalja je opisala pakao koji je doživela, i objasnila zašto je odlučila da progovori posle 43 godine.

Osim najboljoj prijateljici Radmili, Merima je odmah posle napada ispričala šta se dogodilo još dvojici najbližih drugara sa klase, ali i Gagi Nikoliću koji je brinuo o njoj kao detetu.

- Zvao me je Malecka. Neizmerno mi je pomogao, strpljivim slušanjem, osećanjem sigurnosti, lepotom čistog, čednog, snažnog prijatelja. Rekla sam mu šta se dogodilo i ko je ta osoba. Rekao mi je da ne brinem, da me ta osoba više nikada neće uplašiti. Rekao mi je da se nada da se ta osoba naučila pameti, da moja pobeda može da mu pomogne da izraste u boljeg čoveka - napisala je ona.Nikolića je upoznala prvog dana na neamaterskoj sceni, napisala je Merima u svojoj knjizi.

- Sedela sam i udisala taj miris, on je seo pored mene i pitao me kako mi se čini. Rekla sam, čarobno.

- Tako sam se i ja osećao prvog dana na ovoj sceni, satima sam udisao ovaj miris, znaš, to ostaje zauvek.

- Divno, želela bih da je tako!

- Ja sam Gaga.

- Ja sam Merima.

Glumica kojoj je predviđana blistava karijera u knjizi je napisala i da je Branislav Lečić pozvao telefonom dve godine posle silovanja i plakao.

- Merimice, molim te, dozvoli mi da ti se izvinim, iz dubine srca. Srećan sam da nisam uspeo da završim nedelo. Ja nikada pre nisam tako nešto počinio, niti ću ikad pokušati. Ti si spasla moju dušu - piše ona.

- Ridao je, poverovala sam mu, kao što Gaga reče, možda je počeo da odrasta u čoveka koji nikada neće ponovo pristupiti nekome nasilnički. Rekla sam, opraštam ti, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličan bol, svima ću reći šta se desilo. Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije - završava ona.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati