Poznati

[ Izvor: Novosti ]

31. 03. 2021. 09:17 0

Slavisa Čurović: Razvod je budalaština, treba i trpeti

Poznati glumac koji je ponosan na crnogorsko poreklo ističe da je sa bivšom suprugom i koleginicom ostao u dobrim odnosima.

Glumac Slaviša Čurović ponosan je na svoje crnogorsko poreklo, za koje kaže da krije najbolji soj srpskog naroda, iako je zbog vladajućeg režima morao teška srca da napusti rodno mesto, dok mu je porodica prolazila društvenu golgotu.

Umetnik koga sada gledamo u ulozi Orlanda u seriji "Igra sudbine" iz Crne Gore napravio je svoje gnezdo u Beogradu, postao otac jedne devojčice, a sada je razveden iako smatra da je to jedna budalaština. Ali sa bivšom suprugom glumicom Tijanom ostao je u odličnim odnosima.

- U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod - rekao je Slaviša u intervjuu za "Novosti".

Razvod je budalaština, trpeti je hrišćanski

Posle svega, siguran je da je razvod "budalaština" i da po hrišćanskim i crkvenim pravilima treba trpeti.

- Bolje je trpeti - zbog Boga. Ja nisam onaj koji zna da trpi, tako da sam ja pogrešna adresa. Ja bih znao kako, al ne bih mogao sebe da naučim, kao što i nisam. Opet ću ponoviti, više se šeta pasa po ulici nego dece, pa se posle pitamo što nestajemo kao narod.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati