Poznati

Direktno.rs

12. 03. 2021. 15:08 1

"Ibrahimović je velika zverka za mene, njegov dan košta 50.000 evra"

Još se nije slegla prašina oko Nade Topčagić i njene pesme "Jutro je", koju je na najbolji mogući način u svetu izreklamirao fudbaler Zlatan Ibrahimović, a sada se već naziru neke nove ideje, pa i ta da pevačica sa njim snimi spot.

Nada Topčagić postala je apsolutni hit istog trenutka kada je Zlatan Ibrahimović zađuskao na Instagramu uz njen hit "Jutro je".Histerija oko narodnjačke pesme uz koju je zađuskao jedan od najboljih fudbalera nastavljena je kada su se taktovi pesme začuli i na čuvenom Sanremu, nakon čega se Nada zahvalila Zlatanu i poručila mu da je njegov postupak "vrhunac njene karijere".

Međutim, sada se povela priča o tome da bi potpuni hit bio kada bi folkerka sa zvezdom Milana snimila spot.- Zlatan je veliki fudbaler, ujedinio je Italiju i celi svet. Prijatelji su mi rekli da u Italiji zvone telefoni sa "Jutro je". Ovo je kruna moje karijere - rekla je Nada i dodala:

- Mnogi su me savetovali da snimim spot za pesmu i pozovem Ibrahimovića u dva kadra. Međutim, velika je on zverka za mene, jedan njegov dan košta 50.000 evra da snimi reklamu - zaključila je pevačica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati