Poznati

Direktno.rs

09. 03. 2021. 11:39 1

Brat Sanje Ilića slomljen: Lekovi ne pomažu

Nekadašnji član benda "Generacija 5", Dragan Ilić, koji je rođeni brat Aleksandra Sanje Ilića ne može da dođe sebi nakon ogromnog gubitka koji je doživeo i u najvećem bolu i pod lekovima pokušava da organizuje sahranu za brata.

Dragan je priznao da od bola i šoka jedva da govori, a za to nema ni vremena jer završava formalnosti oko sahrane.

- Nisam sposoban da govorim o njemu. Još uvek sam u stanju šoka i na lekovima sam za smirenje. Sve se desilo iznenada i na brzinu - rekao je drhtavim glasom rođeni brat Sanje Ilića.

Ilić oseća i veliku odgovornost i misli da duguje bratu veliki ispraćaj kakav zaslužuje, ali zbog epidemije koronavirusa ipak će sve morati biti organizovano u najužem krugu porodice.- Ne stižem ni da sredim svoje misli zbog svih formalnosti i obaveza oko sahrane. Imam veliki dug prema bratu, a nažalost, zbog pandemije korona virusa ne mogu da ga ispratim na način na koji on to zaslužuje. Sahranićemo ga u krugu porodice zbog epidemioloških mera, iako je on zaslužio veliki i dostojanstveni ispraćaj - objasnio je nekadašnji član "Generacije 5".

Iako je u toku jučerašnjeg dana bio na groblju, nije uspeo da sazna ni dan, ni vreme kada će njegov brat biti ispraćen na večni počinak.- Mi smo sve to prepustili agenciji koja se time bavi, ali su nam rekli da je navala velika i da svaki dan, nažalost, ljudi umiru od korona virusa. Još uvek ne znamo kada ćemo ga sahraniti - izjavio je brat preminulog muzičara.

- Razumite da prolazim kroz najteži period u životu, da nisam u stanju da sredim svoje misli, niti sam u stanju da u ovom trenutku govorim o svom bratu. Sve je veoma sveže i boli, uprkos lekovima koje pijem. Ništa mi ne pomaže - rekao je za kraj Dragan Ilić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati