Poznati

Direktno.rs

08. 03. 2021. 15:56 0

"Preveliki šok, tuga i bol" Oproštaj kolega od Sanje Ilića

Mnogi umetnici sa velikom tugom su primili vest o smrti muzičara Sanje Ilića.

Grupa "Balkanika" tužnim povodom oglasila se na Instagramu.

- Ne postoje reči da opišemo tugu i bol zbog odlaska našeg Sanje. Bio je veliki čovek, izvanredan umetnik, kolega, prijatelj... beskrajna podrška i uzor svima nama. Sanja, počivaj u miru. Tvoja Balkanika - navodi se u opisu fotografije.

Najraskošniji vokal bivše Jugoslavije, Maja Odžaklijevska, bila je dugogodišnji saradnik i prijatelj Sanje Ilića.- Šta da vam kažem, ja sam imala dugogodišnju saradnju sa Sanjom. To je bio jedan poseban odnos koji se provlačio iako sam nastavila da radim sa Radetom Radivojevićem. Otkako čuvam Luku nisam bila u nekom neposrednom kontaktu, ali videli smo se pre dve godine na Ohridskom festivalu, posle čega je došlo do nekog malog nesporazuma između nas. Ponovo smo se nešto čuli i tom prilikom kada smo poslednji put razgovarali mi je rekao: "Dugujem ti veliko izvinjenje i tražim oprost za ono što sam uradio, ali želeo bih i da ti objasnim" i ja mu kažem: "Nismo deca, ajmo, prevazilazimo takve sitne čarkice, to je stvarno nebitno" - rekla je Maja za Telegraf.Umetnica Slađana Milošević, čiji je najveći hit "Princeza" komponovao upravo Ilić, kaže da je šokirana od kako je primila tužnu vest.

- Bio je moj najbliži saradnik. On je čovek koji pripada mom životu i na profesionalan i na prijateljski način. Ovo je preveliki šok za mene - rekla je Miloševićeva za Nova.rs.Danica Krstić, koja je od svoje 16. godine pevala u bendu ''Balkanika'', podelila je svoja osećanja povodom odlaska Sanje Ilića.

- Sanja je bio poznat po tome što je bio veliki borac. Nije dopuštao da ga bilo šta omete u uživanju u životu. Znam da je poslednje dve i po nedelje bio u bolnici. Poslednji put kada smo se videli bio je srećan i zadovoljan. Znam da je uživao na svojoj vikendici na Kosmaju sa svojim psima. Andreju sam pustila poruke, verujem da mu je gore nego svima nama, ali bar mi iz benda možemo da mu skratimo muke i da damo intervjue novinarima. Sanja je bio naš veliki eminentni umetnik - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati