Poznati

Direktno.rs

03. 03. 2021. 11:43 0

Branka Katić o angažmanu u BDP: Uzbuđena sam, imam i tremu

Glumica Branka Katić pre nekoliko dana je i zvanično postala novi stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a sada je otkrila šta očekuje od ove nove životne etape.

Angažman u BDP-u je potvrda da će Branka u narednom periodu boraviti u glavnom gradu posle dugo vremena. Glumica je prokomentarisala da li oseća bilo kakvu vrstu pritiska ili treme zbog rada pred beogradskom publikom.

- Nadam se da da će beogradska publika mojim povratkom nešto dobiti. Svakako da sam uzbuđena, a tremu uvek imam u izvesnoj dozi, to je nekakva zdrava trema i uspevam da je pretvorim u adrenalin koji mi odlično posluži da svakim atomom svog tela pružim sto procenata od same sebe i budem najbolja što mogu u datom trenutku - ispričala je Katić u razgovoru za "Story".Na pitanje da li se oseća kao da je na početku karijere, Branka je rekla da je u pitanju novo poglavlje.

- Pre bi mi se dopala formulacija da je ovo neko novo poglavlje, zvuči mi preciznije. Mislim da sam na pravom mestu u pravo vreme, u pozorištu koje doživljava novi preporod, koje ima fantastičan ansambl, sa dosta novih, mladih glumaca, čija je energija fenomenalna i dopada mi se što u pozorištu vlada dobra atmosfera, jer to je preduslov svake sreće.Ona je priznala da nije sklona prevelikom planiranju, pa je i odluka da se vrati u Beograd došla spontano.

- Iskreno, volim da živim tu gde sam u datom trenutku i nisam sklona pravljenju velikih i dalekih životnih planova. Stoga moram da priznam da nisam razmišljala o povratku. Smatram da je sadašnji trenutak jedino blago koje imamo i time se generalno vodim u životu. Naučila sam da svi planovi i očekivanja neminovno vode ka razočaranju, jer nas život uvek iznenadi i dogodi se nešto na šta niste mogli ni da pomislite - zaključila je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati