Poznati

Direktno.rs

03. 03. 2021. 10:10 2

Sloboda o ćerkama: U prikolici uživaju kao da je hotel sa pet zvezdica

Glumica Sloboda Mićalović otvoreno je govorila o ćerkama Mili i Veri i otkrila da je ne bi začudilo ako odluče da postanu glumice.

Mićalović je priznala da nije "laka za život" i objasnila da joj je u svemu najveća podrška porodica.

- Nisam laka za život. Ali to je karakteristično za glumce i glumice. U našem poslu gde se nemilosrdno daješ, trošiš i budiš veštačke emocije porodica, posebno mnogo znači - rekla je glumica za "Story".Osvrnula se i na interesovanja ćerki Mile i Vere koje je dobila u braku sa Vojinom Ćetkovićem.

- Ne bi me iznenadilo da naše ćerke postanu glumice. Gledam ih kako na Vojinovom i mom snimanju sede u prikolici, koja nam služi da se odmorimo u pauzama i uživaju kao da su u hotelu sa pet zvezdica. To je čergarski život, koji pokušavamo što bolje da im približimo - ispričala je Sloboda i dodala:

- Vojin ih često vodi u Jugoslovensko dramsko, gde ih nekad puste na scenu, pa tu plešu, a idu i u šminkernicu. Mila i Vera ne samo da drugačije izgledaju već su i različitih karaktera i zahtevaju drugačiji pristup u komunikaciji. Međutim, povezanost koju njih dve imaju stvarno je čudesna. Kad jednu Vojin i ja povedemo negde, a druga ostane kod kuće, obe postaju druga deca - kazala je Mićalovićeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati